Är en populär behandlingsmetod som ger en kontrollerad skada i huden vilket gör att det produceras nytt kollagen och nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring och förbättring av hudens struktur och kondition.

Med 16 tunna medicinska engångsnålar penetrerar man huden med upp till 1920 mikrokanaler per sekund. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri.

Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika preparat ner i huden. Vilket ger en utfyllnad och fantastisk lyster..


Dermapen 4 kan jämföras med fraktionerad laser men biverkningarna är mycket färre och Återhämtningen kortare.

Behandlingen kan utföras på ALLA hudtyper och hudfärger.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Och bör upprepas med 4-6 veckors mellanrum och skräddarsys efter behov och resultat. Behandlingen tar ca 60 min och avslutas med en kylande och lugnande mask.

DERMAPEN 4 rekommenderas till:
*Huduppstramning/föryngring
*Fina linjer och rynkor
*Stora porer
*Oren hud och acne
*Milier,keratosis pilares ( knottror kind, överarm)
*Ärr, inklusive acneärr, kururgiska ärr och brännskador
*Hudbristningar
*Alopecea ( håravfall)
*Rocasea, perorial dermatit ( ej blommande)

Efter behandlingen syns en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en Inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sej efter några timmar. Eventuella reaktioner som kan upplevas några dagar efteråt är torrhet, flagnande,lätt rodnad och svullnad. Man bör även undvika hård träning, bad, bastu, sol, fillers, botox ,brun-utan-sol,tatuering 2 dgr efter behandlingen.( aha,bha,pha,glycol-syror, starka alkoholer, på minst en vecka).

PRIS/ BEHANDLING:
ANSIKTE HALS  (+ögon,läppar) 2200:-